Win 15.000 euro voor groen in uw wijk

July 15, 2019

 

Praktisch Alles Groen: de leukste dorpen- en wijkenwedstrijd

Met de wedstrijd 'Praktisch Alles Groen' wonnen bewoners en begeleiders van het Elzeneindhuis en wijkraad Ruwaard met het project ‘Slowpad’ zo’n €15.000,-. Een wandelroute met allerlei kleine zijpaden in het groen naar speeltoestellen en een insektenhotel. Woont u in de gemeente Oss en heeft u ook een idee om samen met uw buurtgenoten, de buurt, de wijk of het dorp waarin u woont nóg mooier, leuker, beter en leefbaarder te maken? Maak dan een ontwerp en doe mee aan de wedstrijd 'Praktisch Alles Groen'.

 

Doe mee

Woont u in een straat, een hof, aan een plein of doorgaande weg? Of in een appartement en heeft u alleen een balkon? Dat maakt niet uit. Laat uw gedachten gaan over hoe uw buurt nóg fijner wordt. Kijk naar buiten en boom eens met buurtgenoten over wat jullie zouden willen veranderen in de buurt. Met € 15.000 kunt u aan de slag. Dus denk GROOT.

 

Voorbeelden & Inspiratie

Een ontwerp? Dat klinkt ingewikkeld. Maar dat hoeft het niet te zijn. Ga gewoon met uw  buurtgenoten aan de slag over een idee en maak het visueel. Geen zorgen, het uitvoeren van het idee hoeft u niet persé zelf te doen. Gemeente Oss helpt mee bij het realiseren van het winnende idee.

 

Meer informatie

Voor vragen mail gerust naar praktischallesgroen@oss.nl. Dien uw ontwerp uiterlijk dinsdag 1 oktober 2019 in. Meer informatie en de voorwaarden staan op:

 

www.praktischallesgroen.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon