Inschrijving Maashorst op díe Fiets van start

July 24, 2019

De vierde editie van Maashorst Op díe Fiets gaat van start op zondag 25 augustus om 09.00 uur. Deze fietstocht leidt langs een aantal bijzondere locaties en interessante activiteiten, gefaciliteerd door Maashorst Ondernemers. Een startbewijs kost € 5,- en is in de voorverkoop via www.maashorst-events.nl verkrijgbaar, maar ook aan de kassa op 25 augustus op de vier startlocaties.

 

Doe jij weer mee met Maashorst Op díe Fiets op zondag 25 augustus?
De deelname voorziet je van een fietskaart met de route, de deelnemende partijen, een polsbandje wat voor extraatjes zorgt en natuurlijk een onderhoudende actieve dag.

Met een stempelkaartactie zijn er Maashorst-arrangementen te winnen. Naast indrukwekkende demonstraties bij Maashorst Ondernemers, fiets je ook dit jaar weer door de prachtige natuur van het OERgebied van Brabant; de Maashorst en dwars door een stal.

 

Startlocaties
Kies een van de volgende startlocaties: Wilskracht Stadsbrouwerij en Molen De Nijverheid in Ravenstein, Roompot Vakantiepark in Schaijk, De Pannekoekenbakker in Zeeland en Informatiecentrum Keent Brabants Landschap bij Grave/Ravenstein.

 

Ook na een voorinschrijving, kun je de dag zelf nog bepalen waar je gaat starten met je startbewijs.


De volledig uitgepijlde fietstocht van 45 kilometer heeft als verrassingselement dat het voor elke leeftijd onderweg genieten is van de mooie natuur en de dieren die in dit unieke gebied leven, net als de acties en demonstraties die er zijn. Aan de route zetten de Maashorst Ondernemers de deuren van hun bedrijf open, voor een hapje of drankje.

De highlights op een rij: 45 kilometer genieten • 4 startlocaties, dus er is er altijd een dichtbij • een groot aantal deelnemende Maashorst Ondernemers • leuke prijzen om te winnen!

 

Meer informatie en de voorinschrijving: www.maashorst-events.nl

Maashorst Op díe Fiets is natuurlijk ook actief op diverse social media. Volg jij Maashorst Events al? www.facebook.com/Maashorstevents  www.instagram.com/maashorstevents

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon