Kilojoule Festival; anders en veelbelovend

August 26, 2019

Zaterdag 7 september vind de eerste editie van Kilojoule Festival plaats in het Barbarapark (naast Groene Engel). Het ééndaags festival is gratis en zonder leeftijdsgrens toegankelijk. Muziek staat hierbij centraal, verschillende genres zullen deze dag naar voren komen. Het festival start om 14.00 uur en duurt tot middernacht.

 

Muziek

Lokale en opkomende punk bands, veelbelovende hiphop-acts en betoverende elektronische muziek staan klaar om iedereen te vermaken. Laat jezelf verrassen en meevoeren tijdens dit muzikaal festijn. 

 

Kleding en creativiteit

Alternativiteit is over het gehele terrein te vinden, ook in de vorm van kleding, kunst en eten. Kilojoule Clothing zal een eigen kledingstand verzorgen. Er is ook ruimte voor creativiteit. Zo is er een tekenwedstrijd en kun je zeefdrukken op kleding; ervaren begeleiding is hierbij aanwezig. 

 

Eten

Wereldse eettentjes met flamboyante smaken zullen het festival cultureel verheerlijken. De inwendige mens zal hierbij goed verwend worden. 

 

Afterparty

Daarnaast zal er een gezellige, besloten afterparty zijn na het festival in de Lollipop. Toegangsbandjes kunnen gratis opgehaald worden op het terrein bij het tonen van een geldig identiteitsbewijs. Maar, wees snel want vol = vol!

Het initiatief is genomen door de groep jongens van Kilojoule Clothing in combinatie met jongerenwerk Ons Welzijn. De organisatie heeft hierna aangeklopt bij de Jongerenraad Oss voor hulp. Hieruit is een effectieve samenwerking ontstaan die het festival heeft gevormd.

 

Het evenement is volledig gefinancierd door sponsoren en subsidies, en heeft geen commercieel belang. Het gaat enkel om iets moois te presenteren in Oss. Er zijn zo veel mogelijk partners uit de regio gezocht om echt een lokaal festival neer te zetten.

Al met al, een enorm goede sfeer. Ervaar en steun het alternatieve Oss samen met Kilojoule. Kom van het laatste beetje zomer genieten in het Barbarapark en feest al je energie eruit!

Met vragen, leuke opmerkingen of nuttige tips kan je terecht bij kilojoulefest@gmail.com  

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon