Muzikaal Mozaïek in Overlangel

August 26, 2019

Op zondag 29 september om 13.30 uur organiseert de KBO voor het derde jaar het ‘Muzikaal Mozaïek’ in de Sint Antonius Abtkerk van Overlangel, verzorgd door professionele en talentvolle musici. Dit concert  brengt u ook dit jaar zang en instrumentale muziek. Zo is er koorzang van ‘Cordaad’, een koor met 25 stemmen uit Ravenstein. De uit Oss afkomstige sopraan Ine van Huet zingt liederen solo onder begeleiding van viool en piano. De zang wordt afgewisseld met instrumentale muziek.

 

De eveneens uit Oss afkomstige violisten Iris van Nuland en Lola Pansier spelen ook dit jaar weer mee. Gerard Bierman uit Herpen en Thomas Saedt uit Ravenstein verzorgen het pianospel. Gespeeld worden klassieke werken en kerkelijke liederen van o.a. Beethoven, Rachmaninov, Britten, Lutoslawski en Gjeilo.

 

Het concert duurt ongeveer 75 minuten. Na het concert is er gratis koffie en thee.

 

Kaartverkoop á € 7,50 verkrijgbaar bij de Kringloop in Overlangel, of te bestellen bij Joke Reijs (412512) of  Frank van Dongen (06-21996910). 

 

Foto: Bert van der Linden 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon