Informatiebijeenkomst 'Oss los van aardgas'

September 2, 2019

 

Heel Nederland moet in 2050 van het aardgas af zijn. Dan kunnen we onze huizen en bedrijven niet meer met aardgas verwarmen. Het lijkt nog ver weg, maar het is belangrijk dat we nu al bedenken hoe we de gemeente  Oss aardgasvrij maken.  We vinden het belangrijk om te horen hoe u betrokken wilt worden bij de aardgasvrije toekomst in Oss. We nodigen u dan ook van harte uit op maandag 16 september voor een informatieavond. Die is op het gemeentehuis, Raadhuislaan 2 in Oss. U bent welkom vanaf 19.30 uur en de avond duurt tot 21.30 uur.  Neem uw smartphone of tablet mee in verband met een interactieve quiz!

 

Ook tijdens de Week van de Duurzaamheid op 9 oktober komt er een informatiebijeenkomst.

 

Denk mee en stel uw vragen

Wanneer gaat welke buurt van het aardgas af, en wat is daar het beste alternatief voor aardgas? Dit zijn we nu aan het onderzoeken. Het antwoord op deze vragen hebben we nu dus nog niet. Tijdens de informatieavond informeren we u over waar we mee bezig zijn. Ook vinden we het belangrijk om te horen hoe u betrokken wilt worden bij de aardgasvrije toekomst in Oss, welke informatie u nodig heeft en waar u nog vragen over heeft.

 

Aanmelden voor de avond

Om te weten hoeveel mensen er komen, vragen we u zich aan te melden voor deze bijeenkomst. Dit kan via een e-mail met uw naam naar duurzame-energie@oss.nl.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark van ’t Hof via telefoonnummer 14 0412. U kunt uw vraag ook e-mailen naar m.van.t.hof@oss.nl.  Graag tot maandag 16 september!

 

www.duurzaamoss.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon