Standswerkersconcours Osse markt

September 2, 2019

Op dinsdag 3 september is er een standwerkersconcours op de Osse markt in het stadscentrum. Van 8.30 tot 14.00 uur vertonen standwerkers er hun verkoopkunsten met smeuïge verhalen, verleidelijke presentaties en aantrekkelijke aanbiedingen. 

 

De kunst van verleiden

Het standwerkersconcours in Oss is onderdeel van het jaarlijkse clubkampioenschap voor standwerkers. De werkwijze van de standwerker is er op gericht om zoveel mogelijk marktbezoekers rond zich te verzamelen. En het publiek aan te zetten om het product te kopen dat de standwerker aanprijst. Voor een standwerker gelden strenge verkoopregels. Zo mag een standwerker maar één artikel aanprijzen en verkopen in de kraam. Veel ruimte krijgt de standwerker daar niet voor: de plek is maximaal 10 m2. Op die weinige vierkante meters moet hij of zij de marktbezoekers verleiden tot een aankoop. Ook het gebruik van prijskaarten en meet- en weeginstrumenten is niet toegestaan.  

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon