Symposium “Stress sensitieve dienstverlening"

September 2, 2019

Armoede, schulden, betalingsachterstanden, geldzorgen… Veel inwoners en gezinnen in de gemeente Oss worstelen er mee en de gevolgen hiervan zijn groot. Geldstress beïnvloedt het denk- en doenvermogen van veel van deze inwoners en leidt daardoor ook tot problemen op andere leefgebieden zoals gezondheid, opvoeding, werk en opleiding.

 

Publieke dienstverlening staat dan ook voor de opgave rekening te houden met de impact van geldstress. In een inspirerend programma worden er handvatten gegeven hoe je dat kan doen.

 

De gemeente Oss maakt een nieuw beleidskader voor armoede en schuldhulpverlening. Een uitgangspunt hiervan is stress sensitieve dienstverlening. Maar wat is dat eigenlijk? En wat betekent het als je in publieke dienst- en hulpverlening rekening houdt met geldstress en de gevolgen ervan? Deze vragen staan centraal tijdens het minisymposium “Stress sensitieve dienstverlening; een hype of here to stay?”

 

In samenwerking met stichting Met Elkaar Oss tegen armoede organiseert de Adviesraad Sociaal Domein deze inspirerende avond.

 

Datum: 4 september 2019

Tijd: 18:45 tot 22:00 uur

Plaats: Raadszaal gemeentehuis, Raadhuislaan 2 Oss

Deelname is gratis

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon