Terug naar de 70's en 80's in de Lievekamp

September 2, 2019

Op vrijdag 27 september keer je terug naar de 70's en 80's in de Lievekamp. Het dak gaat eraf tijdens de eerste 'Disco Inferno 70's/80's'. Wat dacht je van grote hits als Boogie Wonderland, Relight my Fire, Billy Jean, It’s Raining Men, Ring my Bell of Material Girl?

 

Er komt zo veel goede dansmuziek uit die tijd. Denk aan de funk van Prince en Rose Royce, de soul van The Commodores en James Brown en de onvervalste discohits van Earth, Wind & Fire, Chic en Kool & The Gang. De DJ heeft ze allemaal bij zich en jij kunt een avond helemaal los. ‘Disco Inferno 70's/80's’ is een groot feest der herkenning, een avond om heerlijk te dansen.

 

De deuren van de Lievekamp in Oss gaan open om 21.00 uur en pas rond 02.00 uur is het 'Let’s dance the last dance’, de klassieker van Donna Summer. Dus zoek je plateauzolen en je broek met wijde pijpen op en kom. Of je draagt gewoon waarin je makkelijk danst. 

 

Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.lievekamp.nl. Let’s dance!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon