De Zonnebloem bij Op Naar Ravenstein

September 6, 2019

Voor het eerst in jaren stond de Zonnebloem afd. Ravenstein e.o. weer op de markt Op Naar Ravenstein. Een jaarlijkse vlooienmarkt langs de stadsgrachten van Ravenstein. Wat ooit is begonnen als een kleine vlooienmarkt is in 34 jaar tijd uitgegroeid tot een vlooienmarkt met ruim 250 kramen en duizenden bezoekers. Ook nu was het weer druk. In de vroege ochtend kwamen er al bezoekers een kijkje nemen.

 

Ook de Zonnebloemkraam werd druk bezocht. Deze keer was het brood gebakken door echte bakker Willy van Mook uit Ravenstein. Het gewicht van het brood was 2220 gram en is gewonnen door Diana van Breda uit Deursen. Zij zat er het dichts bij met 2230 gram.

 

De zelfgemaakte jam door Gerda van Orsouw uit Dieden werd ook goed verkocht, net als de zelfgemaakte jam door een vrijwilligster van onze afdeling, waarvan de pruimen zijn geschonken door Wim Kuijpers uit Demen. Ook van de zelfgemaakte knuffels (door een vrijwilligster van onze afdeling),  werden er diverse verkocht.

Het 21-spel was voor velen weer een gokje. Mensen die een prijsje wonnen, schonken het bedrag weer terug aan onze afdeling.

 

De duofiets geplaatst door Stichting Duofiets uit Ravenstein had weer veel bekijks. Sommige gasten wilde zelfs de fiets kopen. Door mee te spelen met het 21-spel, het raden van het krentenbrood, het kopen van artikelen en de donaties , heeft u allen een steentje bijgedragen om leuke uitjes te organiseren voor de gasten.

 

Iedereen die meegeholpen heeft of de Zonnebloem heeft gesteund, wederom bedankt. Zonder jullie kunnen zij het niet doen. 

 

Mocht u interesse hebben als vrijwillig(st)er of gast van de Zonnebloem afd. Ravenstein e.o., of weet u iemand, neem dan een kijkje op www.zonnebloem.nl/ravenstein  u vindt hier alle informatie over deze afdeling. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon