Winterland 2019 wordt nóg aantrekkelijker

September 10, 2019

Het is momenteel nog lekker weer, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan Winterland editie 2019. Winterland komt weer naar de Heuvel van donderdag 12 december t/m zondag 5 januari. Net als vorig jaar komt er een grote ijsbaan en een ijsbaan speciaal voor de kleintjes. 

 

Sfeer
Om nóg meer sfeer te brengen worden de terrassen rondom de banen uitgebreid van 150 m2 naar 300 m2. De Nieuwe Wereld krijgt een terras bij de grote ijsbaan en Venezia verzorgt een terras naast de kinderbaan. Nieuw dit jaar is de kinder-draaimolen, die naast Venezia komt te staan. Ook de stalen kerstboom komt weer terug, en zal dit keer naast het terras van de kleine ijsbaan komen te staan.

 

Schaatsen
De schaatstijd wordt dit jaar uitgebreid. Eerder kon er geschaatst worden tot 19.00 uur, nu wordt dat verlengd tot 19.45 uur (in de schoolvakantie). Om 20.00 uur wordt de baan namelijk weer gebruikt voor de Rabo curlingcompetitie. Naast het schaatsen overdag wordt er weer schoolschaatsen voor groep 7 en 8 van alle basisscholen in de gemeente georganiseerd.

 

In samenwerking met de Heer Bommel, H32, La Colline , De Nieuwe Wereld en Venezia biedt de organisatie in de avonduren ook de mogelijkheid tot bedrijfscurling en curling voor groepen. Andere mogelijkheden zijn ontbijtschaatsen en happy-hour-schaatsen.

 

Sponsoring
Winterland is al vergevorderd met alle voorbereidingen en gaat weer samenwerken met vele partners die de voorgaande editie tot een succes hebben gemaakt. Zij hebben echter nog veel sponsoren nodig om dit kostbare evenement te kunnen realiseren. Aanmelden als sponsor kan via www.winterland-oss.nl/sponsoren

 

De komende periode wordt er nog hard gewerkt aan het programma en zal de website aangevuld worden. Neem alvast een kijkje op www.winterland-oss.nl 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Road2Travel Producties

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon