Brian Voet genomineerd voor Buma NL Award

September 13, 2019

De Osse zanger Brian Voet is genomineerd voor een Buma NL Award in de categorie 'Grootste talent'. De Buma NL Award is de belangrijkste onderscheiding binnen de Nederlandstalige muziekcultuur. De nominaties worden bepaald door de Stichting Nederlandse Top 40 op basis van airplay, streaming, trends op social media en verkoop/downloads. Deze onderdelen worden gemeten over de periode van 1 september 2018 tot en met 30 juni 2019. De uitreiking van de awards zijn op 30 september aanstaande. 

 

Brian Voet komt voor het eerst in aanraking met het artiestenvak in 2010. Hij zingt het nummer ‘Kleine Jongen’ van André Hazes. Vanaf dat moment weet Brian het zeker, artiest worden is zijn droom. Vanaf dat moment beheerst muziek zijn leven.

Vanaf 2016 grijpt Brian officieel de microfoon vast en maakt hij een start in zijn muzikale carrière. Vele optredens volgen en hij weet zijn publiek op de juiste manier te raken. Vanaf dat moment gaat het in sneltreinvaart en komt hij in contact met Roel Jongenelen. Inmiddels is zijn vierde single ‘Jij Bent Het’ een feit. Hiermee maakt hij weer een grote stap in zijn muzikale carrière.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon