Rabobank Oss Bernheze opnieuw hoofdsponsor theater De Lievekamp

September 18, 2019

Theater De Lievekamp in Oss is trots en blij dat opnieuw een meerjarige sponsorovereenkomst is gesloten met Rabobank Oss Bernheze. Hierdoor blijft de Rabobank de komende jaren de naamgever van de Kleine Zaal.  Afgelopen dinsdag werd in de Ronde Foyer van Theater De Lievekamp de nieuwe overeenkomst ondertekend door Peter de Bruin, directievoorzitter van Rabobank Oss Bernheze en Coen Bais, directeur van De Lievekamp.

 

"Onze Rabo Zaal wordt inmiddels net zo intensief gebruikt als de grote zaal en staat voor experiment, talentonwikkeling en vernieuwing", aldus theaterdirecteur Coen Bais. “Daarmee is steeds vaker cultuur niet het doel op zich, maar een middel. Juist op die maatschappelijke meerwaarde raken Rabobank Oss Bernheze en wij elkaar, zoals op thema’s als Jongeren en werk, waar we in dit partnerschap programma op willen ontwikkelen”.

 

Ook directievoorzitter Peter de Bruin van Rabobank Oss Bernheze is enthousiast over de verlenging van de samenwerking. “Vanuit onze missie ‘Growing a better world together’ zijn we altijd op zoek naar manieren om onze gezamenlijke leefomgeving te versterken. We zijn trots op De Lievekamp omdat zij de aanwas van nieuw (jong) talent weet te doen groeien en dat daarmee de Rabo Zaal nog meer leeft. We hopen dat deze trend zich voortzet en talenten uit ons hele werkgebied hiervan blijven, of gaan, profiteren.”

 

Foto: Hans van der Poel

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon