De Osse intocht komt met webserie

October 8, 2019

VIDEO | De Osse intocht van Sinterklaas krijgt dit jaar een eigen webserie: Osse Sint Serie genaamd. De opnames van deze serie zijn op dit moment in volle gang. Het initiatief van deze webserie komt van Jan van Leest, een van de commissieleden van de Osse Intocht.

 

Serie

De Osse Sint Serie bestaat uit 8 afleveringen die online via 412TV te zien zullen zijn. In deze serie gaat Piecentro (Piet) op zoek naar de kern van Oss. Tijdens zijn reis door de gemeente ontmoet hij allerlei ondernemers die hem helpen zijn taken te volbrengen. De ontknoping van de serie vindt tijdens de Osse intocht op 23 november plaats op het podium in het stadscentrum.

 

Idee

Het idee van de serie komt van een van de commissieleden, Jan van Leest: "Ik had al jaren een wens om een sinterklaasfilm te maken. Nadat 412TV vorig jaar de intocht op een prachtige manier in beeld had gebracht, heb ik hen en Peter van Aar en Dorette Ploegmakers van p.a. producties gevraagd mee te denken. Uiteindelijk is er deze serie uit voortgekomen", aldus Jan. Peter is met p.a. producties al jaren betrokken bij de intocht.

 

De eerste aflevering zal op zaterdag 16 november, de dag van de landelijke intocht, online verschijnen. Hierna zal er iedere dag een nieuwe aflevering te zien zijn. Op maandag 18 november ontvangen alle basisscholen in gemeente Oss kleurplaten om uit te delen, waarmee kinderen leuke prijzen kunnen winnen.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Maashorst Trailrun krijgt vervolg op zondag 5 april 2020

December 19, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon