Maaike Widdershoven en Tony Neef terug op het podium van De Lievekamp

October 14, 2019

Musicalster Maaike Widdershoven keert vrijdag 18 oktober terug in de Grote Zaal van het Osse theater met haar nieuwste voorstelling ‘Weet je nog wel? – deel 2’. Samen met collega Tony Neef brengt zij nummers uit de rijke verzameling van het Nederlandstalig repertoire.

Op 18 oktober brengen de twee artiesten tijdloze klassiekers uit de Nederlandse muziekrepertoire ten gehore. Begeleid door pianist Ruud Bos putten ze uit de rijke verzameling van het Nederlandstalig repertoire, afgewisseld met anekdotes en persoonlijke verhalen. Het trio brengt tijdens dit hartverwarmende programma een groot aantal muzikale parels van onder anderen Frans Halsema, Robert Long, Gerard Cox, Adèle Bloemendaal, Wieteke van Dort, Toon Hermans, Paul de Leeuw en Benny Neyman. Het zijn de tijdloze liedjes die in ‘Weet je nog wel’ voor een feest der herkenning zorgen.

 

Maaike en Tony

Beide artiesten hebben in hun carrière al ruime theaterervaring opgedaan. Maaike speelde onder meer de rol van Maria in de klassieker ‘The Sound of Music’, was te zien in ‘The Phantom of the Opera’ en ‘Aspects of Love’. Afgelopen theaterseizoen was ze in De Lievekamp te zien in de voorstelling ‘De Dag dat ik Robert Long ontmoette’ met de prachtige nummers van Robert Long. In ‘Weet je nog wel? – deel 2’ deelt Maaike het toneel met haar musicalcollega Tony Neef. Ook Tony heeft al vele grote musicals op zijn naam staan, waaronder ‘Miss Saigon’, ‘Chicago’ en ‘Les Miserables’. Recent speelde hij de rol van de charmante kandelaar Lumière in de musical ‘Beauty and the Beast’.

 

Kaartverkoop ‘Weet je nog wel – deel 2’
Toegangskaarten voor de voorstelling ‘Weet je nog wel? - deel 2’ kunnen vanaf € 10,00* worden gekocht via http://www.lievekamp.nl 

 

*exclusief ticket fee.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon