Zonnebloem Heilig Hart zoekt vrijwilligers

October 14, 2019

Paasviering, stamppot-buffet, muziekmiddag, bingo: een greep uit de bijeenkomsten die Zonnebloem Heilig Hart organiseert voor zo’n 90 ouderen en mensen met een lichamelijke beperking uit Vlashoek en Ussen. Om dat te kunnen blijven doen, zijn ze op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

 

Wil je weten of vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem iets voor jou is? Kom dan eens kijken bij een van de gezellige bijeenkomsten in de kantine van voetbalvereniging Margriet aan de Amsteleindstraat. Dit najaar op 22 oktober en 17 december.

 

Naast het organiseren van bijeenkomsten ga je als vrijwilliger op bezoek bij enkele van onze gasten. Om hen uit te nodigen voor de bijeenkomsten, maar ook voor een praatje of om samen iets te ondernemen. Je spreekt zelf met je gasten af wat zij willen en wat jij voor hen kunt betekenen.

 

Laat even weten dat je komt bij de voorzitter van Zonnebloem Heilig Hart, tel (0412) 648060. Je kunt dit nummer ook bellen als je meer wilt weten over vrijwilligerswerk bij Zonnebloem Heilig Hart.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon