Alain Clark zoekt lokaal talent voor theaterconcert in De Lievekamp

October 18, 2019

Op zaterdag 28 december speelt Alain Clark in de Rabo Zaal van theater De Lievekamp. In iedere stad die hij met zijn tour aandoet, nodigt hij een lokaal talent uit om hem te vergezellen op het podium.
 

De lokale singer-songwriter wordt uitgenodigd om één van zijn of haar eigen geschreven liedjes voor Alain Clark én zijn publiek te komen spelen tijdens de voorstelling in theater De Lievekamp eind december. Talenten mogen zich aanmelden met een opname van hun liedje. Aanmelden kan via info@alainclark.nl.

Alain Clark Solo
De interactie met het publiek in kleinere zalen bevalt Alain Clark zó goed, dat hij dit najaar een hele (solo) tour heeft gepland langs de kleine en middelgrote theaters in Nederland. Aan theater De Lievekamp vroeg hij daarom speciaal om de Rabo Zaal. ‘Er gebeurt iets magisch wanneer je zelfs de mensen op de achterste rij in hun ogen kunt aankijken’, aldus Alain. Het belooft een uniek en intiem solo optreden te worden met nieuwe songs, de bekende hits en verhalen die je een kijkje achter de schermen geven.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor Alain Clark op zaterdag 28 december, aanvang om 20.15 uur in de Rabo Zaal van theater De Lievekamp, zijn voor € 24,50* te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

 

*Excl. ticket fee

 

Foto via: Libelle.nl

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon