Nieuwe hiphopdocent bij Balletstudio van der Stappen

October 17, 2019

Na de herfstvakantie gaat er bij Balletstudio van der Stappen een nieuwe hiphopdocent aan de slag. De dansstudio heeft niemand minder dan professioneel danser Ali Zanad gestrikt om de hiphoplessen in Heesch te verzorgen.

 

Danser en leraar Ali Zanad volgde de opleiding aan De Dansopleiding (urban dance academy) in Utrecht. Hij heeft vele jaren in verschillende producties op de planken gestaan en hij werkte voor onder anderen Etoile International Italy Holland Oprah & Dox, Mindworks en Aya Danstheater. Verder won hij meerdere urban dance battles. Tevens heeft het NTR-programma Nieuwe Meesters een prachtig portret van hem gemaakt. Ali is een danser die zichzelf niet in een hokje stopt van een bepaalde stijl, maar hij haalt juist de essentie uit verschillende stijlen en verwerkt ze tot zijn eigen bewegingsvorm. Ali danst vanuit veel energie en zet gevoel en betekenis achter zijn beweging; het zijn elementen die hij ook belangrijk vindt in zijn lessen.

 

Aanmelden proefblok

Voor leerlingen en geïnteresseerden biedt Balletstudio van der Stappen na de herfstvakantie een speciaal proefblok aan: probeer nu 9 weken voor slechts € 45,-! Dus ken of ben jij iemand die zéker mee moet doen met deze actie? Aanmelden kan per mail via info@balletstudiovanderstappen.nl.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon