Osse drummer Kevin van den Elzen met jazztrio in De Lievekamp

October 18, 2019

Op zondag 20 oktober speelt de Osse drummer Kevin van den Elzen in theater De Lievekamp met het Brahm/VDE-trio in het kader van de serie ‘Jazz Compleet’. Het trio bestaat naast Kevin van den Elzen uit jazzgitarist Will Brahm en contrabassist Jos Machtel. Voor het concert zijn nog kaarten beschikbaar.
 

De uit Oss afkomstige drummer Kevin van den Elzen is een behoorlijke grootheid in de jazz. Hij begon bij Stadsharmonie KVA waar hij als jonge muzikant al indruk maakte met zijn drumkwaliteiten. Inmiddels woont hij in Los Angeles waar hij zijn Masterstudie volgt aan de Thornton School of Music. Hij heeft in zowel Amerika als in Nederland zijn eigen jazzbands. Op zondagmiddag 20 oktober opent hij met zijn Brahm/VDE-trio de serie ‘Jazz Compleet’ van De Lievekamp. Hij deelt het podium met Will Brahm, één van de beste jazzgitaristen die Amerika rijk is. De Nederlandse contrabassist Jos Machtel maakt het drietal compleet.

Jazz Compleet
De serie ‘Jazz Compleet’ is gebaseerd op het eerdere succes van de serie ‘Klassiek Compleet’. Tijdens deze concerten is een kopje koffie of thee voor aanvang en een pauzedrankje met een bijpassend hapje inbegrepen bij de prijs. Bezoekers worden om 13.30 uur ontvangen in de Rabo Zaal van het theater en om 14.00 uur begint het concert.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor Jazz Compleet met het Brahm/VDE-trio op zondag 20 oktober zijn te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

 

*Excl. ticket fee

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon