Uitverkochte voorstellingen ‘Stigmaniet’ door Verdihuis Oss in Lievekamp

October 24, 2019

Maandag 21 en dinsdag 22 oktober speelden (ex-)cliënten en medewerkers van het Verdihuis maar liefst twee uitverkochte voorstellingen van de bijzondere Theater van de Stad-productie ‘Stigmaniet’ in de Rabo Zaal van theater De Lievekamp.

 

Persoonlijke verhalen zijn verwerkt in deze unieke voorstelling. Deelnemers deelden hun eigen ervaringen via dans, muziek, dichtkunst of toneel en zo vormde het samen een prachtig geheel. Van popmuziek tot zelfgeschreven gedichten, werkelijk allerlei vormen van kunst en presentatie komen voorbij. De kernboodschap van de voorstelling is helder: het wegnemen van vooroordelen in onze samenleving. De spelers bedoelen hiermee niet enkel situaties die zij herkennen vanuit hun eigen ervaringen, maar vooral ook stigma’s in het algemeen. Het was een herkenbare en ontroerende voorstelling, waarin werelden elkaar ontmoeten.

 

Verdihuis Oss en Theater van de Stad
Het Verdihuis Oss biedt opvang en ondersteuning aan mensen die, om uiteenlopende redenen, tijdelijk geen dak boven het hoofd hebben of niet goed zelfstandig kunnen wonen. Het bestaat sinds 1975 en heeft als doel om mensen die het om welke reden dan ook moeilijk hebben, opnieuw te laten participeren in de samenleving. In samenwerking met Theater van de Stad, de programmalijn van theater De Lievekamp en met Anja Vos als regisseuse gaf het Verdihuis haar (ex-)cliënten en medewerkers de kans om samen zo’n unieke ervaring te beleven.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon