Lampionnenoptocht door Oss.

November 7, 2019

Op donderdag 14 november organiseert Wijkstichting De Stolp, samen met de Nicolaasschool en de Mettegeupelschool, een lampionnenoptocht. Deze tocht begint om 18.15 uur vanuit de Nicolaasschool (Koornstraat) en dezelfde tijd vanuit de Mettegeupelschool (Litherweg). Deze twee tochten zullen, via Woonzorgcentrum De Wellen, omstreeks 19.00 uur samenkomen op het St Barbaraplein. ( Naast de Groene Engel ).

 

De kinderen met hun begeleiders zullen daar worden ontvangen met muziek, iets te drinken en een verrassing. Wanneer er kinderen zijn die niet op een van de twee scholen zitten, en toch graag mee willen doen dan kunnen zij zich bij een van de twee scholen aansluiten.

 

Wanneer u langs de route woont  zou het leuk zijn voor de kinderen als u naar buiten komt om naar de tocht te kijken en kaarsjes voor de ramen zet.

 

Foto: Ruud Rogier

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon