Werkzoekenden ontdekken talent tijdens event Oss

November 14, 2019

Op 27 november organiseert het WSP Noordoost-Brabant, voor het tweede jaar op rij, het Talent Event in Oss. Vorig jaar ontvingen zij zo’n 200 bezoekers op het Talent Event. Dit jaar willen ze dat succes gaan evenaren. Tot nu toe hebben zo’n 150 werkzoekenden zich aangemeld, bijna dubbel zoveel als vorig jaar rond deze tijd.

 

Het Talent Event staat volledig in het teken van ontdekken: werkzoekenden worden geholpen bij het bepalen welk werk ze leuk vinden en welk werk goed bij hen past. Maar ook, wat maakt hen uniek en waar liggen hun talenten?


Sluit de kennis en ervaring van de werkzoekende niet meer aan op de huidige arbeidsmarkt of wil iemand zich in een andere werkrichting ontwikkelen? Dan horen zij hier meer over de branches waar men nieuw talent goed kan gebruiken of over leer-werktrajecten die te volgen zijn in horeca, logistiek, productie, metaal, installatietechniek, groen, facilitair of zorg.


Ook zijn er drie workshops die werkzoekenden kunnen bezoeken: De workshop ‘Onderscheid jezelf bij het solliciteren met een videoprofiel’ . De workshop ‘Een leven lang ontwikkelen’ en de workshop ‘Anders kijken naar de banen van morgen’. 

 

Ook werkzoekenden die geen oppas hebben zijn die dag gewoon welkom, mét de kinderen. Terwijl de ouder zich rustig oriënteert, gesprekken voert of ideeën opdoet, vermaken de kinderen zich met het springkussen, popcorn en ranja. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om langs te komen en zich op nieuwe mogelijkheden in de arbeidsmarkt te oriënteren.


Deelname aan het Talent Event is gratis. Werkzoekenden kunnen zich aanmelden via wspnob.nl/talent-event.

 

Iedereen is van harte welkom op 27 november van 11:30 tot 15:30 uur op de Industrielaan 63 in Oss (gebouw van IBN).

 

 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon