Informatieavond huizenisolatie in Wijkcentrum de Hille

November 19, 2019

Inwoners uit Oss die interesse hebben om binnenkort hun huis te isoleren, zijn op vrijdag 29 november om 19:30 uur van harte welkom in Wijkcentrum De Hille, Looveltlaan 25. Een aantal buren is aan de slag gegaan met een burenaanbod voor isolatie en vertellen hier graag meer over. Door dit samen te doen is het voordeliger en makkelijker.

 

Verduurzaming is een onderwerp dat steeds meer leeft in buurtteam Ussen/Loovelt. Na het succesvol verlopen project zonnepanelen eerder dit jaar waarbij meer dan 125 huizen zonnepanelen kregen, gaat de groep enthousiaste buren aan de slag met een mooi aanbod voor isolatie. Zij gaan hiervoor verschillende offertes van leveranciers uit de regio vergelijken op basis van kwaliteit, service en prijs.

 

Informatieavond

Samen met een onafhankelijke energieadviseur van NIBAG maken ze een keuze voor een leverancier. Op vrijdag 29 november om 19:30 uur wordt deze keuze toegelicht tijdens een bijeenkomst in Wijkcentrum De Hille. Verschillende soorten isolatie komen aan bod zoals spouwmuur-, dak-, vloer- en glasisolatie.

 

Programma

Speciale aandacht is er voor de na-isolatie van woningen met een bouwjaar rond 1980 die al matig geïsoleerd zijn. Dit was tot voor kort steeds een relatieve onmogelijkheid maar de gekozen leverancier gebruikt het middel envirofoam waardoor na-isolatie wel mogelijk is. Verder wordt er gesproken over de nieuwe subsidieregeling en de duurzaamheidslening van de Gemeente Oss.
 

Aanmelden
Iedereen uit  Oss is welkom. Heb je interesse? Meld je dan aan via de gratis buurkracht-app (te downloaden via de Playstore of Appstore) en blijf op de hoogte.

 

Je kunt ook een mailtje sturen naar het buurtteam via buurkracht.ussen.loovelt@gmail.com

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon