Vuurwerkmeldpunt Oss weer geopend

November 20, 2019

Voor het achtste jaar op rij is er een vuurwerkmeldpunt geopend. Overlast, schade of gevaarlijke situaties door vuurwerk in de gemeente Oss kan vanaf dit moment worden gemeld via vuurwerkmeldpunt.nl. Dit meldpunt is een initiatief van GroenLinks Oss.

 

Dit jaar opent GroenLinks Oss het lokale vuurwerkmeldpunt eerder dan gebruikelijk door de vele mails en berichten van inwoners die ver voor de jaarwisseling al overlast ervaren van het illegaal afsteken van vuurwerk. Handhaving lijkt moeilijk en onvoldoende te zijn.

 

In Oss is een meerderheid van de gemeenteraad van mening dat de huidige regels en handhaving wel voldoende zijn, ondanks de vele meldingen van overlast en de financiële schade. Daarom blijft GroenLinks Oss in kaart brengen hoeveel overlast van vuurwerk er is in de gemeente Oss.

 

'Ieder jaar is er sprake van schade aan mens en dier en een enorme hoeveelheid overlast, er lijkt onvoldoende te worden gehandhaafd.' zegt GroenLinks-raadslid Dolf Warris. 'We gebruiken het meldpunt om in Oss te pleiten voor betere maatregelen tegen vuurwerkoverlast.'

 

Meldingen kunnen gedaan worden op de website vuurwerkmeldpunt.nl. GroenLinks zet zich in voor een vrolijke en feestelijke jaarwisseling, zonder overlast en schade.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon