Extra categorie toegevoegd aan programma Osse Sportawards

November 25, 2019

Tijdens de uitreiking van de Osse Sportawards op 27 januari 2020 in theater De Lievekamp wordt er een nieuwe prijs uitgereikt. De Sportakkoord Stimuleringsaward gaat naar een initiatief dat een actieve bijdrage levert aan de ambities van het Osse Sportakkoord.

 

Achtergrond
Het Osse Sportakkoord is op 9 oktober ondertekend door ruim 50 samenwerkingspartners. In het Sportakkoord zijn de ambities en doelstellingen vastgelegd die ervoor moeten zorgen dat iedere Ossenaar meer gaat bewegen. Om dit doel te ondersteunen heeft de organisatie besloten om een extra categorie aan de Osse Sportawards toe te voegen. Partijen kunnen een initiatief aanmelden via de website van het Sport Expertise Centrum. Een vakjury kiest drie initiatieven uit die tijdens de avond op het podium hun initiatief toelichten. Deze vakjury kiest ook de winnaar.

 

Programma Sportawards
De toevoeging van deze categorie past bij het vernieuwde programma. De Osse Sportawards zijn dit jaar een ode aan de hele Osse sport. Naast deze nieuwe prijs worden de sportkampioenen in het zonnetje gezet en worden de awards voor sportman, sportvrouw, sporttalent en sportteam van het jaar uitgereikt. Meer informatie over de aanmeldprocedure en de kaartverkoop is te vinden op https://www.sport-expertise-centrum.nl/product/osse-sportawards/

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon