Megen in kerstsfeer tijdens Kerst op de Keien

November 29, 2019

In de kersttijd is Megen op haar mooist met vele lichtjes en kaarsjes in de mooie oude straten van het stadje. Het hoogtepunt is 'Kerst op de Keien' op zaterdag 14 december met als thema ‘Kerst begint samen op de keien’.

 

Op het plein bij Acropolis wordt een sfeervolle kerstmarkt gecombineerd met diverse optredens van o.a. de Harmonie, de zusters Clarissen in de Kloosterkerk en koor 'Efkes Anders'. In de Kloosterkerk is tevens een expositie van kerststallen en lantaarns te zien.

 

Voor kinderen is er een speciaal programma met onder meer een speurtocht en iets lekkere dingen maken. Er zijn vele kraampjes met mooie, leuke en lekkere dingen. Kerst op de Keien begint zaterdag 14 december om 15.00 uur en is rond 21.00 uur afgelopen, toegang is gratis. Na afloop is café In ’t Vaticaan geopend.

 

Meer informatie op www.acropolis-megen.nl

 

 

Foto: Tonny van Tongeren 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon