Vertelavond in Nuland; verhalen rondom het thema Kerst

December 2, 2019

Mirjam en Mieke vertellen beide al jarenlang verhalen en doen dit woensdag 18 december vanaf 20.00 uur ook in Nuland. Vanaf 19.30 uur branden de kaarsen, zijn de lichten gedimd en staan de stoelen voor je klaar. 

 

Kerstverhalen, kerstsprookjes, oud en nieuw, lang en kort, van ingetogen tot spannend en vaak met een flinke vleug humor. Een bonte aanloop naar de feestdagen dus. Verhalen over spinnen in de kribbe, kerstklokken, sneeuwstormen en een goed glas wijn. Over samen vieren, zingen en bezinnen, met ook steeds weer de vraag: “Wat doen we met opa met de kerst?”

 

Meer informatie is te vinden op www.mareverhalen.nl en www.verteller.com .

 

Verteltheater in het dorp, Duijn en Daelseweg no. 29 in Nuland. Entree € 10,00 inclusief koffie of thee in de pauze. Je bent van harte welkom. Bel of mail even als je komt, de ruimte heeft zijn grenzen. 073 5324554 / 06 50402386 mieke.verhalen@home.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon