Kersteditie 'Meet & Eat' in D'n Iemhof

December 3, 2019

Stichting Thuis in Oss organiseert op zondag 15 december de kersteditie van Meet & Eat. Dit keer in samenwerking met Vluchtelingenwerk Oss in wijkcentrum D’n Iemhof. Buurtbewoners, Ossenaren én nieuwe Ossenaren, en andere belangstellenden kunnen dan aanschuiven voor een gezamenlijke maaltijd bestaande uit gerechten die de bezoekers zelf meebrengen. Thuis in Oss zorgt voor de drankjes en voor activiteiten voor de kinderen.

 

Meet & Eat biedt Ossenaren en nieuwe Ossenaren een gezellige en laagdrempelige gelegenheid om met elkaar kennis te maken. Op die manier wil Thuis in Oss een opstap creëren naar langdurige relaties. Angelo Schuurmans, oprichter van Thuis in Oss: ‘We doen dat in de wijk, omdat de eigen buurt of wijk dé plek is waar integratie begint.’ Tijdens deze kersteditie van Meet & Eat is er voor alle kinderen naast schmink, een springkussen en spelletjes, ook een kerstcadeau.

 

Wereldvrouwen Oss

De kersteditie van Meet & Eat wordt opgeluisterd door WereldVrouwen Oss, een koor dat vrouwen, ongeacht leeftijd, afkomst of geaardheid, met elkaar in contact brengt, onder meer door middel van zang. Met respect voor elkaar en voor andere culturen doen ze, naast zingen, diverse activiteiten samen en helpen ze elkaar om hun Nederlandse taalvaardigheid te verbeteren. De vrouwen zingen liedjes uit diverse landen en ook eigen liedjes, met eigen tekst en muziek. 

 

Aanmelden
De Meet & Eat vindt plaats op zondag 15 december van 15:00 uur tot 19:00 uur in wijkcentrum D’n Iemhof op de Sterrebos 48 in Oss. Aanmelden voor deze Meet & Eat is nodig vanwege de cadeaus voor de kinderen en kan tot 13 december via www.thuisinoss.com. Toegang is gratis en iedereen is welkom.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon