Extra voorstelling 'Het staat in de sterren' van Brabant Talent

December 5, 2019

Tijdens de koude decembermaand zingt Brabant Talent dit jaar tijdens een warme, intieme en hedendaagse voorstelling voor het Osse publiek, genaamd: “Het staat in de sterren”. De twee geplande voorstellingen waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Zodoende is er nog een extra voorstelling geprogrammeerd op 15 december om 13.30 uur.

 

Er zullen dit jaar bekende en onbekendere authentieke kerstliederen meerstemmig klinken gecombineerd met toepasselijke hedendaagse liedjes van o.a. Krezip, Acda en de Munnik, Yentl en de Boer. Floor-Anne van Vliet heeft de artistieke leiding en is de zangcoach, Gert Oude Sogtoen zal wederom de koorarrangementen schrijven, dirigeren en de zangers begeleiden op de Vleugel.

 

Het prachtige monumentale St Antonius kerkje in Overlangel zal het decor vormen van dit muzikaal omlijste verhaal.

 

Bestel snel je kaartje via www.osscultureel.nl

 

 

Foto: Ronald Goudberg

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon