Grote inzamelingsactie Voedselbank op 14 december

December 6, 2019

Op zaterdag 14 december houdt de Voedselbank van Oss en omgeving een grote inzamelingsactie bij 10 supermarkten in de omgeving.

 

De voedselbank wil hiermee voor de feestdagen lang houdbare producten inzamelen voor hun klanten. Vorig jaar haalden de Voedselbank bij drie supermarkten ruim 350 kratten met houdbare spullen op. Dit jaar hopen ze op 1.000 kratten. 

 

De actie gaat op 14 december om 10.00 uur van start bij de Albert Heijn aan het Burchtplein. Daar opent wethouder Kees van Geffen de actiedag. Verder staan zij bij de AH in winkelcentrum de Ruwert, de drie Jumbo's Van Bergen in Oss, Jumbo in Berghem en de Plus in Lith. Ook in Heesch en Schaijk zijn er inzamelpunten. 

 

Naast de vele vrijwilligers van de Voedselbank helpen er ook docenten van het Maasland College, diverse vriendengroepen, politici en de Ladies Circle uit Oss. Naast D-tv zullen ook wij verslag doen van deze actiedag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon