Stichting Maashorst Ondernemers wint aan kracht in 2019

December 19, 2019

Sinds Maashorst Ondernemers in januari 2019 haar nieuwe missie en visie presenteerde tijdens de ledenavond bij Muifel Brouwerij in Oss, zijn er flinke stappen gemaakt. Door ondernemers uit de vier gemeenten van de Maashorst bij elkaar te betrekken en gebruik te maken van elkaars krachten, zijn ze erin geslaagd om voor een groeiend aantal leden het maximale uit de Maashorst en het ondernemerschap te halen.
 

Steeds meer ondernemers uit Bernheze, Landerd, Oss en Uden, sluiten zich aan bij Maashorst Ondernemers. In het afgelopen jaar heeft de stichting maar liefst 27 nieuwe leden mogen verwelkomen en de aanmeldingen blijven binnen komen. In 2020 hoopt Maashorst Ondernemers het 100ste lid te verwelkomen én blij te maken met een gratis lidmaatschap voor een jaar.
 

Draagkracht

Het bestuur van Maashorst Ondernemers merkt dat de stichting steeds bekender wordt bij het bedrijfsleven, andere ondernemersverenigingen en andere organisaties. “We ontvangen veel uitnodigingen om bijeenkomsten bij te wonen of mee na te denken over ideeën en initiatieven. Dat vinden we erg leuk, want het zorgt ook voor meer draagkracht”, geeft Rian van Schijndel aan, die verantwoordelijk is voor de PR en Communicatie van Maashorst Ondernemers.
 

Stijgende lijn

Momenteel wordt er al druk gebrainstormd over de plannen voor 2020. Er staan weer leuke bijeenkomsten voor de leden op de planning. Begin volgend jaar worden de leden van Maashorst Ondernemers hier over geïnformeerd. Rian tenslotte: “Er liggen alweer leuke ideeën klaar voor het komende jaar en we hopen dan ook samen met de ondernemers uit de Maashorst de stijgende lijn voort te zetten.

 

www.Maashorstondernemers.nl

 

 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon