Big Band Oss brengt nieuwjaarsconcert in De Lievekamp

December 23, 2019

Traditiegetrouw speelt Big Band Oss haar Nieuwjaarsconcert. Op zaterdag 4 januari wordt in de Ronde Foyer van De Lievekamp het nieuwe jaar op een feestelijke, muzikale wijze ingeluid. Vertolkingen van klassiekers en funky nummers worden door de muzikanten vol overgave gespeeld, met als gastzanger de gerenommeerde jazzzanger Ronald Douglas.
 

Zeg je Big Band Oss, dan zeg je eigenwijs, eigentijds, eigenzinnig en swingend. Deze avond worden mooie ballads afgewisseld met funky nummers. Composities van de eigenzinnige Charles Mingus, swingende arrangementen van Count Basie en eigentijds werk van Quincy Jones, Pat Metheny worden door eigenwijze muzikanten met veel overgave gespeeld. 

 

Gastoptreden Ronald Douglas

Tijdens dit Nieuwjaarsconcert brengt Big Band Oss een aantal nummers samen met jazzzanger Ronald Douglas. Hij trad in zijn carrière al op met onder andere het Metropool Orkest, hij won prijzen als de Pall Mall Export Swing Award en schreef de internationale jazzvocal competition in Washington op zijn naam. Liefhebbers van Frank Sinatra, Michael Bublé, Michel Legrand gaan een prachtige avond tegemoet!


Kaartverkoop Nieuwjaarsconcert
Toegangskaarten voor het nieuwjaarsconcert door Big Band Oss op zaterdag 4 januari zijn te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon