Grand-Prix-Circus met Kamphues en Doornbos naar De Lievekamp

December 23, 2019

Op tv delen Robert Doornbos en Rob Kamphues met humor, verstand van zaken en een heleboel passie op tv hun liefde voor Formule 1 met een miljoenenpubliek. Nu gaat het duo de theaters in en op dinsdag 10 maart zijn ze met hun Grote Grand-Prix-Circus te gast in theater De Lievekamp.
 

Rob en Bobs Grote Grand-Prix-Circus
Wat kunnen we verwachten? Een avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over - hoe kan het ook anders - Max Verstappen, acts die circusartiesten en coureurs gemeen hebben, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto. Bijvoorbeeld hoe de een zich in de vangrail boorde nog voor de race begonnen was, of over hoe bang de ander was toen hij voor het eerst met 400 kilometer per uur door een kombocht ging.


Onder de bestellers van de voorstelling wordt een vijftal raceplekken in simulators weggegeven, waarbij de geluksvogels live op het nieuwe circuit van Zandvoort tegen Doornbos of Kamphues mogen racen.
 

Kaartverkoop Grand-Prix-Circus
Toegangskaarten voor het Grote Grand-Prix-Circus op dinsdag 10 maart 2020 zijn te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon