Open dagen Modelbouwvereniging De Wissel

December 27, 2019

In de jaren dat Modelbouwvereniging De Wissel gehuisvest was in De Lievekamp, was het een traditie geworden dat er op de eerste zondag van november een open dag werd georganiseerd. Met het afbouwen van de activiteiten in De Lievekamp en de aansluitende verhuizing naar hun tijdelijke locatie bij De Foodloods moesten ze die traditie loslaten.

 

Open Dagen 

Op 18 en 19 januari kun je van 10.00 uur tot 17.00 uur zet de vereniging haar deuren weer open. Dit keer op hun nieuwe locatie op industrieterrein Danenhoef. 

 

Er zijn gasten die hun modelbanen tonen en er zijn banen van collega vereniging MaasWaal: project De Kolk, het oude luchtspoor in Rotterdam. Natuurlijk staat de baan van Sporend Oss, het Osse station rond 1977 weer opgesteld en hebben ze fragmenten uit de oude baan gered en opnieuw een plekje gegeven. 

 

Unox winkel

De oude Unox Winkel is ook dit keer weer te bewonderen. Het is dé perfecte locatie voor de vereniging om zich te huisvesten, maar die hoop hebben ze inmiddels los moeten laten. 


Tijdens de open dagen leggen de leden alles uit over hun lasersnijder, hebben ze een overzicht van geplande workshops voor klaar liggen, is er een hoek met houten treintjes voor de kleinsten, een rangeeruitdaging voor de wat groteren en heeft één van de leden een schitterende kermisattractie op schaal nagebouwd.

Locatie: Food Loods Oss, Angelenweg 77 ( 1e verdieping ).  

 

Ook de winkel van De Food Loods zal deze dagen open zijn (let op: verkoop aan particulieren is helaas niet mogelijk bij een groothandelsonderneming)

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon