Zondag 12 januari Witte Ruysheuvelcross

December 30, 2019

Op zondag 12 januari organiseert Atletiekvereniging Oss ’78 de Witte Ruysheuvelcross, de vierde van zes wedstrijden van de Geert Peters Crosscompetitie 2019-2020.

 

Naast de korte en lange cross voor senioren, masters en junioren A, is er voor de jongere crossfanaten een jeugdcross over verschillende afstanden. Na afloop van de wedstrijd worden cadeaubonnen van Runnersworld verloot onder alle deelnemers.

 

De korte en de lange cross starten om 10:00 uur. Om 11:00 uur start de jeugdcross voor junioren B/C en junioren D. Om 11:20 uur gaan de pupillen van start.

 

Inschrijven voor de Witte Ruysheuvelcross kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd bij het clubhuis van Motorclub Oss aan de Aengelbertlaan in Oss. Voorinschrijven is dus niet nodig. De kosten voor deelname aan de korte en de lange cross bedragen 5 euro. De jeugdige crossers betalen 3 euro.

 

De volgende en voorlaatste wedstrijd in de Geert Peters Crosscompetitie 2019-2020 is de Lithse Hamcross op zaterdag 1 februari.

 

De uitslagen, het tussenklassement en alle overige informatie over de Geert Peters Crosscompetitie vind je op www.avoss78.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon