Leerwerkloket geopend in de bibliotheek Oss

January 14, 2020

'Gratis advies op maat over leren en werken'

 

Op maandag 13 januari werd het Leerwerkloket Noordoost-Brabant officieel geopend. Het Leerwerkloket geeft gratis en persoonlijk advies op maat over leren en werken. Ben je op zoek naar ander werk, geïnteresseerd in een opleiding of op zoek naar een (leer)werknemer? Dan ben je bij het Leerwerkloket aan het juiste adres. Het loket is open op maandagen van 13.00 tot 15.30 uur in het Taalhuis in de Bibliotheek Oss.

 

Leven lang ontwikkelen

Een leven lang ontwikkelen, is nodig om een baan te vinden en te houden. Leren en Werken helpt inwoners graag, zodat iedereen kan blijven meedoen in de maatschappij. Leren en Werken is een samenwerking tussen onderwijs, overheid en ondernemers. Bij het leerwerkloket kan iedereen terecht: werkzoekenden (met of zonder uitkering), studenten en scholieren, maar ook werknemers en werkgevers. De wekelijkse komst van Leren en Werken sluit nauw aan bij de activiteiten van het Taalhuis. Het Taalhuis is een plek in de Bibliotheek Oss waar iedereen vragen kan stellen over taal en andere basisvaardigheden.

 

www.lerenenwerken.nl

 

Op de foto staan van links naar rechts: Beatrijs Wijnberg (UWV), Dennis Alexander (UWV), Kees van Geffen (gemeente Oss), Hans Richters (Leren en Werken), Germa van Hal (Bibliotheek), Wilma van Antwerpen (Leren en Werken).

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon