Meld je aan voor Try-out Sport cursussen

January 15, 2020

Vanaf januari starten er weer een nieuwe Try-out Sport cursussen. Een Try-out Sports cursus bestaat uit minimaal 4 proeflessen bij een sportaanbieder en kost altijd 10 euro. 

 

In samenwerking met vele sportaanbieders in de gemeente Oss organiseert het Sport Expertise Centrum (SEC) ook Try-out Sports cursussen in het voorjaar. En naarmate de weersvoorspellingen gedurende het seizoen steeds beter worden, worden echte outdoor sporten als raften, mountainbiken en scouting aangeboden. Daarnaast zijn er ook een heleboel nieuwe sporten te vinden op de website van het SEC. Zo zijn calisthenics en freerunnen toegevoegd aan het aanbod. Calisthenics is een kruising tussen fitness en turnen en wordt steeds populairder in de urban cultuur. Net als freerunnen, waarbij alle stadse voorwerpen kunnen worden omgetoverd tot obstakels.

 

Naast deze nieuwe sporten kunnen kinderen ook kennismaken met veel andere sporten, zoals honkbal, tennis, korfbal en krav maga.

 

Alle basisschoolleerlingen in de gemeente Oss ontvangen een folder waarin ze het aanbod nog eens terug kunnen vinden. Het complete aanbod is te vinden op www.sport-expertise-centrum.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon