Schots Trio strijkt letterlijk neer in Loonse Schuur Neerloon

January 17, 2020

In het tweede weekend van februari is de binnen-accommodatie van de Loonse schuur in Neerloon omgedoopt tot een ware concertzaal. Het ‘Forth Trio’, bestaande uit De jonge Schotse musici Alexandra Prentice - viool, Joanna Stark - cello en Max McWhirter - piano brengen er werken van Ludwig von Beethoven, Bloch en Shostakovich. En om de Schotse roots in het Brabantse land te laten weerklinken, wordt afgesloten met een ‘real Scottish Set’.

 

Het wordt een uniek concert in een unieke ambiance waar het Brabantse land, Schotland, Duitsland, Amerika en Rusland muzikaal verbonden worden en gehoororganen en smaakpapillen verwend gaan worden. 'Forth Trio', genoemd naar de drie bruggen die de Firth of Forth, een riviermonding die Edinburgh -waar de drie jonge musici gezamenlijk muziek studeerden- flaneert, overspannen.

 

Voel je welkom op zaterdag 8 februari, aanvang 19:00 uur en op zondag 9 februari, aanvang 15:00 uur. Tickets à € 15,- zijn verkrijgbaar via mail@deloonseschuur.nl.

 

Meld je aan, want vol is vol!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon