Vijf bevlogen vrouwen met vijf unieke instrumenten in Megen

January 17, 2020

Op zondagmiddag 16 februari is er een bijzonder concert van ‘Vijf!’ in de Theaterzaal van Acropolis. Vijf bevlogen vrouwen, vijf unieke instrumenten, vijf muzikale harten: dat is VIJF!

 

Een ensemble met een bijzondere samenstelling van fluit, viool, hobo, fagot en harp. Een bezetting die uitdagend is en een breed scala aan mogelijkheden biedt, kortom, een ensemble met een afwisselend, verrassend en breed palet aan klankkleuren.

 

De leden van VIJF! hebben een grote passie voor kamermuziek en spelen dan ook al jaren samen in diverse ensembles. Daarnaast zijn ze ook actief in verschillende orkesten. Zij maken allen deel uit van Het Zeeuws Orkest en bezetten hierin prominente plaatsen. Met VIJF! slaan deze bevlogen musici nu een nieuwe weg in.

 

Tijdens het concert op 16 februari speelt VIJF! onder andere werken van Satie, Prokofiev en Bizet. Ook zal VIJF! een voorproefje van haar eerste cd spelen, “Saffier” genaamd, die 1 maart uitkomt.

 

Ieder stuk wordt ingeleid met een korte toelichting over de componist en het stuk. Na afloop vinden de dames van VIJF! het leuk de bezoekers te ontmoeten in café ‘In ’t Vaticaan’.

 

Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten kosten € 11,50 en zijn te reserveren via de website www.acropolis-megen.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon