Stichting Hart voor Live Muziek Oss slaat nieuwe weg in

January 23, 2020

Na drie succesvolle edities van Bourgondival van Streek en de jaarlijkse Rockronde in het centrum van Oss, slaat Stichting Hart voor Live Muziek een nieuwe weg in.

Het nieuwe bestuur, bestaande uit Osse muziekliefhebbers, is 2020 gestart met nieuwe plannen. Het idee is dat in de toekomst op meer plaatsen in Oss en omgeving live muziek te horen is. Ook zal de stichting zich inzetten voor het organiseren van een terugkerend benefietconcert om op die manier plaatselijk ‘goede doelen’ te steunen.

De Osse Rockronde vindt dit jaar plaats in een afgeslankte vorm. Op 14 maart staan de zaal en het café van de Groene Engel bol van de live rockmuziek. Die avond wordt Rockronde-merchandise verkocht voor een goed doel net als de opbrengst van de garderobe.


Het bekende Rockronde concept wordt dus voorlopig achtergelaten. In het najaar komt daarvoor een Benefietevenement in de plaats, waarover later meer bekend gemaakt zal worden.

Bourgondival Van Streek keert dit jaar niet terug in de stallen van Boer Spierings. Dat concept geldt wel als inspiratiebron voor de evenementen van de toekomst en zal dus niet helemaal verdwijnen. Van Streek zal een flexibele vorm krijgen.

Door deze aanpassingen in werkwijze, ontstaan extra kansen om te broeden op nieuwe ideeën. Zo wordt gezorgd dat Stichting Hart voor Live Muziek in de toekomst nog meer voor Oss kan betekenen op het gebied van live muziek, met ruimte voor mooie en nieuwe samenwerkingen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon