'Eten doet ontmoeten' moet eenzaamheid bestrijden

February 6, 2020

Vanaf donderdag 13 februari start Wijkcentrum Schadewijk met het project 'Eten doet ontmoeten'. Elke donderdag kun je gezamenlijk genieten van een diner tegen een klein bedrag om mensen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te laten komen. 

 

Doelgroepen zijn eenzame mensen en mensen op sociaal minimum niveau, uit alle leeftijden en van alle culturele achtergronden. "Het sociale netwerk van mensen behorende tot deze doelgroep is vaak erg klein en men is moeilijk achter de voordeur vandaan te krijgen. Het vergroten van het sociale netwerk van eenzame mensen en mensen op sociaal minimum niveau, voor inwoners uit de Schadewijk,  heeft als uitwerking een verminderde eenzaamheid en kan voor deelnemers daadwerkelijk een betere kwaliteit van leven opleveren. Eten verbindt en kan mensen uit diverse groepen bij elkaar brengen en verbindingen creeëren", aldus de organisatie. 

 

Voor meer informatie en aanmelden bel je met 0412-859037 of mail met beheerwijkcentrumschadewijk@gmail.com 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon