Fanfare Lith speelt enkele try-outs

February 10, 2020

De Lithse fanfare is druk met de voorbereidingen van het concertconcours in maart. In de aanloop hiervoor heeft het fanfareorkest een aantal try-outs gepland. Op zaterdag 15 februari is het eerste proefconcert. Het optreden begint om 20.00 uur in MFA De Snoeck in Lith. Toegang is gratis.

 

Naast Fanfare Lith treedt ook fanfare OBK uit het Gelderse Well op. Dit orkest viert dit jaar het 100-jarig jubileum maar heeft in het drukke jubileumprogramma toch ruimte gevonden voor een uitwisselingsconcert aan de andere kant van de Maas.

 

Première
Voor het Lithse fanfareorkest staan de concertwerken centraal die tijdens het concertconcours in Zutphen centraal staan. Het gaat dan specifiek om een sfeervol inspeelwerk, een muziekstuk uit de moderne blaasmuziek en een compositie uit het klassiekere repertoire. Dit concoursprogramma beleeft zijn openbare première op dit zaterdagavondconcert.
Wie benieuwd is naar de prestaties, komt dus op 15 februari luisteren.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon