Benefietavond in teken bosbranden Australië

February 11, 2020

Het kan je niet zijn ontgaan: Australië staat in brand. Het land kampt met de meest verwoestende branden uit de geschiedenis. Tot nu toe werd al 10 miljoen hectare (twee keer Nederland!) verwoest en kwamen 27 mensen om. Ook voor de wilde dieren van Australië betekent de vuurzee een enorme ramp; naar schatting 1 miljard zoogdieren, vogels en reptielen zijn omgekomen door de vlammen. Dappere brandweerlieden zetten alles op alles om de branden te stoppen. Maar als de vuren zijn geblust, moet ook nog worden hersteld wat is vernietigd.

 

Met een aantal geweldige bands, sponsoren en vrijwilligers is het idee voor een benefietavond ontstaan om Australië te helpen. Mango Chili,  Get the Groove en Out of Stock spelen tijdens "Beds are Burning" op zaterdag 15 februari het vuur uit de gitaren! Het hele bedrag van de kaartverkoop is ten behoeve van het Wereld Natuur Fonds/Australië. 

 

Acropolis Megen doneert ook nog eens € 1,00 per consumptie. Kaarten zijn te koop in Oss bij The Guitar Factory en in Megen bij Acropolis, Last Hair Fashion en de Royal Pub.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon