Familievoorstelling 'Lampje' in De Lievekamp

February 25, 2020

Op vrijdagavond 6 maart wordt in de Grote Zaal van De Lievekamp het verhaal van Lampje omgetoverd tot een heuse familievoorstelling. Lampje is het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap. Deze productie, die bewerkt is door Moniek Merkx, ging onlangs in première en werd met lovende recensies ontvangen.

 

Verhaal

‘’Nee, een licht ben je niet, Lampje. Als je iets moet onthouden, vergeet je het en als je iets wil vergeten, komt het steeds weer terug in je hoofd.’’ Lampje, de dochter van een vuurtorenwachter, komt in een stormachtig avontuur terecht. Alleen en verloren ontmoet ze geheimzinnige zeewezens, trieste kermisklanten en woeste piraten. Steeds weer overtreft Lampje zichzelf en bewijst ze dapper, volhardend en liefdevol te zijn.

 

‘’Lampje is zó levensecht dat het lijkt alsof ze uit het boek tevoorschijn is gesprongen’’, aldus Trouw. Het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap heeft maar liefst vier prijzen op zak, waaronder de Gouden Griffel. Door de juiste afstemming tussen spanning en de nodige humor, garandeert deze voorstelling een ademloze avond voor jong en oud!

 

Samenwerking met Bibliotheek Oss

Bibliotheek Oss staat voor én na de voorstelling in ons Theatercafé voor je klaar met hun green screen, zodat je op de foto kan met de acteurs. Weliswaar niet in levende lijve, maar door middel van een projectie waar je zelf tussen kan gaan staan. En neem na afloop van de voorstelling de enige echte boekenlegger van Lampje mee naar huis. 

 

Wanneer: vrijdag 6 maart

Waar: Grote zaal, Lievekamp
Tijd: 19.30 uur

 

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon