De Osse Nacht zoekt deelnemers

March 5, 2020

Op zaterdag 13 juni 2020 organiseren Muzelinck en Theater van de Stad samen De Osse Nacht. Een avond en een stukje nacht vol muziek, theater en dans op verschillende podia in een ontspannen festivalsfeer.

 

De Osse Nacht is een kunstfestival dat een podium biedt aan zoveel mogelijk amateurkunstenaars uit Oss en omgeving. Voor iedereen die wil beleven, optreden, zijn/haar talent wil laten zien, zich wil laten verrassen en vooral wil genieten van verschillende kunstvormen.Het is de plek van ontmoeting voor alle verschillende amateurkunstenaars die onze regio rijk is.


Van beginners tot gevorderden en van solisten tot groepen, iedere creatieveling kan zich presenteren en laat zich inspireren. De Osse Nacht start op 13 juni om 19.00 uur bij Muzelinck en Theater De Lievekamp in Oss en is gratis te bezoeken.

 

Deelnemers gezocht
Maak je muziek, heb je een goede theateract of ligt je hart bij dans? Wil jij een podiumkunst presenteren of juist een andere kunstvorm, zoals beeldend? Het is allemaal mogelijk tijdens De Osse Nacht! Niet alleen het publiek zal geïnspireerd naar huis gaan, ook de artiesten kunnen hun hart ophalen: Elkaar zien optreden leidt zeker tot elkaar inspireren. Kijk op de website van Muzelinck of Theater De Lievekamp [MO1]  en meld je aan! Inschrijven kan nog tot en met 4 mei 2020.

 

Samenwerking Muzelinck en Theater van de Stad
De Osse Nacht is een co-productie van Muzelinck en de programmalijn Theater van de Stad. Dit project van De Lievekamp heeft dezelfde doelstelling als Muzelinck: een podium bieden aan lokale amateurkunstenaars en zoveel mogelijk mensen in aanraking brengen met kunst en sociaal-culturele activiteiten. Muzelinck organiseerde twee keer eerder ‘De Nacht van Muzelinck’. Vorig jaar is de samenwerking gezocht met Theater De Lievekamp en werd het festival omgedoopt tot ‘De Osse Nacht’. De Osse Nacht 2019 bood een professioneel podium aan 500 deelnemers en zo’n 1.300 bezoekers.

 

www.muzelinck.nl 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon