Halfvastenfeesten en optocht verplaatst naar 20 en 21 juni

March 13, 2020

Het Halfvastenfeest en de Halfvastenoptocht in Oss worden verplaatst naar 20 en 21 juni. Voor de tweede keer wordt er dus een Zomercarnaval georganiseerd. Of het een langere optocht wordt zoals in eerste instantie de bedoeling was, is afhankelijk van de vele verenigingen van buiten de regio. 

 

De SCVO doet wel een oproep aan het Osse bedrijfsleven om te kijken of zij ruimtes beschikbaar hebben om enkele Carnavalswagens te kunnen opslaan tot die tijd. De meeste Carnavalsverenigingen hebben inmiddels een oplossing gevonden, een enkeling is nog op zoek. Neem voor meer informatie contact op met het SCVO via pr@scvo.nl 

 

Mensen die kaarten hebben gekocht voor het Halfvastenfeest kunnen die kaarten gewoon gebruiken. Voor mensen die niet meer naar het feest willen of kunnen, is er de mogelijkheid om hun geld terug te krijgen. Ook deelnemers aan de Halfvastenoptocht hebben de mogelijkheid hun deelnemersinleg terug te krijgen wanneer ze niet mee doen. 

 

www.scvo.nl 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon