Stichting Zorgkringloop zoekt mondkapjes

March 20, 2020

Stichting Zorgkringloop doet een oproep voor mondkapjes. 

Alle verzorgingshuizen en andere medische groepen zijn hard op zoek naar mondkapjes/maskers. Heb je deze thuis liggen en worden ze niet gebruikt, dan kun je ze inleveren bij Stichting Zorgkringloop of bij één van de inleverpunten.

 

Na afspraak kun je deze daar afgeven en bij de deur zetten zodat de vrijwilliger deze voor zijn of haar veiligheid binnen kan zetten.  De mondkapjes worden verzameld en deze worden verdeeld over de verschillende verzorgings- en andere tehuizen waar ze deze hard nodig hebben.

 

Alle gekregen mondkapjes / maskers worden ook zonder kosten aangeboden aan de verzorgende beroepen. Je kunt bij voorkeur een bericht sturen via facebook via  Whatsapp ( 06-30903105 ) of je stuurt een mail naar info@stichtingzorgkringloop.eu 


Graag alleen bovenstaande contact opties gebruiken omdat de Stichting ook voor andere vragen goed bereikbaar moet zijn. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon