Freedom Internet komt glasvezelnetwerk E-fiber versterken

March 27, 2020

Een nieuwe glasvezelprovider komt het glasvezelnetwerk van E-Fiber versterken. Vanaf 26 maart kunnen de diensten van Freedom Internet worden aangevraagd. Hiermee hebben de klanten in een aantal van de E-Fiber gebieden de keuze uit vier tot acht verschillende providers.

 

Freedom Internet
Freedom Internet is de nieuwste provider van Nederland. Dit is een onafhankelijke partij die online diensten biedt aan particuliere en kleinzakelijke klanten. Zij focust vooral op privacy en online veiligheid.

 

Gerard Overmars, CCO van E-Fiber, is zeer te spreken over de komst van de nieuwe provider: “We zijn blij dat Freedom Internet diensten gaat leveren via ons netwerk en zien het als een waardevolle toevoeging van het aanbod”.

 

Open netwerk
E-Fiber legt een open glasvezelnetwerk aan, dit betekent dat alle aanbieders welkom zijn op het netwerk. Zo kunnen huishoudens en bedrijven zelf kiezen welke provider het beste bij hen past met ook keuze uit kleinere en lokale glasvezelexperts. Die biedt veel meer keuzevrijheid en brengt voordelen met zich mee zoals persoonlijke aandacht en goede service.

 

Over E-Fiber
E-Fiber is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van glasvezel. E-Fiber vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op snel en betrouwbaar internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Daarom investeert E-Fiber in infrastructuur, innovatie, techniek én in mensen. Om zo een uniek ‘open’ glasvezelnetwerk aan te leggen waarop iedere provider zijn diensten mag leveren.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon