Muifelbrouwerij organiseert online proeverij en rondleiding

March 27, 2020

De Osse Muifelbrouwerij is trots dat ze door de Nederlandse Beer Geeks is geselecteerd om mee te doen met het DAT initiatief. DAT staat voor Drinking Alone Together, een uitgelezen mogelijkheid om in de Corona crisis toch van Nederlands craft bier te genieten, alleen, maar wel samen met liefhebbers, op een veilige on-line manier.

 

Op woensdagavond 1 april (geen grap!) zal via de Muifelbrouwerij Facebookpagina vanaf 20:00 uur een livestream te volgen zijn waarin een rondleiding door de brouwerij en uitleg over de bieren gegeven zal worden.

 

De bieren van de Muifelbrouwerij zijn te koop bij slijters, regionale supermarkten en speciaalwinkels. Veilig shoppen kun je op de webshop van de Muifelbrouwerij waar speciale Crisis Bierpakketten te bestellen zijn.

 

www.muifelbrouwerij.nl 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon