Sport vanaf 30 maart online met Osse sportaanbieders

March 27, 2020

Een aantal Osse sportaanbieders slaan de handen ineen om de Ossenaar in beweging te houden tijdens de corona-crisis. Vanaf maandag 30 maart is een gedeelte van hun aanbod gratis online te bekijken.

 

Medifit, Yogaland, FITNEZZplaza, Tripod Training en Yogacentrum Stilte in Beweging gaan t/m 3 mei minimaal één keer per week online een gratis training verzorgen. Door de samenwerking is er aanbod voor verschillende doelgroepen. De online trainingen zijn live te volgen via het kanaal van de sportaanbieder. Het Sport Expertise Centrum brengt dit aanbod samen. Via www.sport-expertise-centrum.nl/online-sporten is een overzicht te vinden van alle online trainingen. Op deze pagina word je direct doorverwezen naar het live aanbod van de sportaanbieder.

 

De sportaanbieders en het Sport Expertise Centrum willen op deze manier de Ossenaar in beweging houden. Dit initiatief sluit dan ook aan bij het eerder gesloten Osse Sportakkoord. Hierin werden de toekomstplannen voor sport en bewegen in Oss vastgelegd. De sportaanbieders zorgen voor de inhoud van het aanbod en de livestream. Neem bij vragen hierover contact op met de aanbieder.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon