Bibliotheekboeken bij je aan de deur

April 14, 2020

Nu we allemaal zo veel mogelijk thuis zijn, heb je misschien meer tijd om een mooi boek te lezen. Vanaf dinsdag 14 april is er voor de leden van de bibliotheek de mogelijkheid om een tas met boeken thuis te laten bezorgen. Dit aanbod staat naast het grote online aanbod van e-books en luisterboeken via www.onlinebibliotheek.nl, de Luisterbieb-app en de nieuwe app ThuisBieb (voor leden en niet leden).

 

Verrassingstassen

De bibliotheek gaat verrassingstassen thuisbezorgen bij haar leden. Je kunt kiezen uit verschillende soorten boeken: Romantisch, Literatuur, Spannend en Waargebeurd. In elke tas zitten vier boeken. De Verrassingstassen zijn nu eerst alleen voor volwassen leden beschikbaar en je kunt geen boeken reserveren.

 

Wat moet je doen voor een verrassingstas?

Leden van de bibliotheek kunnen een mail sturen naar contact@bibliotheekoss.nl

In de mail geef je deze informatie: lenernummer, adres, telefoonnummer en voorkeur soort Verrassingstas. De tas wordt dan zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Je betaalt hiervoor geen extra kosten.

 

Boeken inleveren

De boeken van de Verrassingstas en andere boeken van de bibliotheek die je nog in je bezit hebt, kun je niet inleveren omdat de bibliotheken tijdelijk gesloten zijn. Er geldt een boetevrije periode tot het moment dat de bibliotheken weer open gaan.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon